Cronica etapei din Liga 1 la fotbal feminin - Poli Timişoara remiză în derby-ul cu Carmen Bucureşti

Etapa cu numarul 6 din Liga 1 la fotbal feminin a avut drept cap de afiş în weekend partida dintre Poli Timişoara şi Carmen Bucureşti, încheiată cu o remiză dramatică.

86 afișări
Imaginea articolului Cronica etapei din Liga 1 la fotbal feminin - Poli Timişoara remiză în derby-ul cu Carmen Bucureşti

Politehnica Timişoara Femina, Facebook

Această etapă a reprezentat şi începutul returului, lupta pentru titlul de campioană a României fiind cea mai disputataă din ultimele sezoane.

Politehnica Timişoara a egalat dramatic în ultimul minut al meciului contra celor de la FC Carmen Bucuresti, partida încheindu-se 2-2, rezultat care o apropie pe campioana Universitatea Cluj la un punct de bănăţence.

FK Csikszereda – Universitatea Cluj, au furnizat un meci disputat, cu schimbări de situaţie. FK Csikszereda a condus-o la pauză pe campioana României cu scorul de 2-1, oaspetele întorcând scorul în a doua repriză. Meciul s-a încheiat 4-3 în favoarea clujencelor.

Vasas Femina a început în formă returul! Echipa din Odorheiul Secuiesc, situată pe locul 6, a învins-o pe superioara ei în clasament, ACS Banat Girls, cu scorul de 4-0.

S-au marcat în total 32 de goluri în jocurile din play-off şi play-out.

Rezultatele etapei:

PLAY-OFF:
Sâmbătă, 29 aprilie:


Vasas Femina – ACS Banat Girls: 4-0
Au marcat: Rita Mitri, Orbán Aranka (2), Henrietta Falcon

FK Csikszereda – Universitatea Cluj: 3-4
Au marcat: Barbara Bartalis, Eszter Balázs (2) / Mihaela Ciolacu (2), Ioana Bălăceanu (2)

Duminică, 30 aprilie:


Politehnica Timioşara – FC Carmen Bucureşti: 2-2
Au marcat: Meluţă Teodora, Tristan Currie (autogol), Antonia Bratu / Chiper Claudia

PLAY-OUT:

Duminică, 29 aprilie:

Fair Play Joc Cinstit – ACS Tg. Mureş 1898 2-0

Au marcat: Ionela Baigus, Ioana Stancu

ACS Piroş Security – FC Universitatea Galaţi 1-0

A marcat: Bianka Grandanos

CSM Alexandria – Fotbal Feminin Baia Mare 10-4

Au marcat: Claudia Pană, Elena Frîncu, Andreea Diţă (3), Mădălina Zamfir (2), Mihaela Radu, Roxana Şerban, Cristina Tudorache/ Georgiana Pâtcă, Giulia Florean, Dariana Indrei (2)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici