CS Mioveni - Voinţa Sibiu, scor 1-2, în Liga I

Formaţia CS Mioveni a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Voinţa Sibiu, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I

214 afișări
Imaginea articolului CS Mioveni - Voinţa Sibiu, scor 1-2, în Liga I

CS Mioveni - Voinţa Sibiu, scor 1-2, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Tătar '31 şi Dâlbea '62. Pentru CS Mioveni a înscris Vasile Gheorghe, în minutul 72, din penalti.

0-1: Tătar a deschis scorul cu o reluare din 6 metri, cu poarta goală, după o pasă de la Nicola;

0-2: Dâlbea a înscris al doilea gol al oaspeţilor, cu un şut de la 25 de metri aproape de vinclu, din poziţie centrală;

1-2: Vasile Gheorghe a stabilit scorul final, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu asupra lui Claudiu Ionescu.

CS Mioveni: Coca - Voicu, Iordache, Olteanu, Baicu - Ayza (Neaga '79), V. Gheorghe, Mărgăritescu, Cl. Ionescu - Dică (Tănasă '46) - Dina (Enache '46). Antrenor: Marian Pană.

Voinţa Sibiu: Miron - Bar, Apostol, Grigore - Tătar, Beza, Dâlbea (Tânc '81), Nicola (Bunea '46) - I. Popa, Lukanovici, Maghici (Burlacu '72). Antrenor: Alexandru Pelici.

Cartonaşe galbene: Iordache '70, Mărgăritescu '74, Enache '90+1 / Bar '54.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Florin Păunescu, Marius Marchidanu - Florin Ghimbăşan.

Observatori: Patriţiu Abrudan, Sorin Satmari.

La meci au asistat aproximativ 1.000 de spectatori.

În minutul 90, după o fază la care Enache a împins un jucător advers şi centralul Sebastian Colţescu se pregătea să îi acorde cartonaşul galben fotbalistului echipei gazdă, jucătorii şi staful CS Mioveni au protestat, având loc o îmbrânceală generală în dreptul băncii de rezerve. Ca urmare a acestei faze, a primit cartonaş galben şi Săndulescu, rezervă la CS Mioveni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici