CS Otopeni a obţinut prima victorie din istorie în Liga I

Formaţia CS Otopeni a obţinut, duminică, prima victorie din istoria clubului în Liga I, în urma succesului repurtat în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a IX-a.

23 afișări

În minutul 61, Diogo a speculat o nesincronizare în defensiva formaţiei Gaz Metan, în urma unei lovituri libere de pe partea dreaptă, şi a reluat de la aproximativ doi metri în poarta lui Şteţca.

În minutul 68, acelaşi Diogo a prelungit, cu capul, un balon şi Adrian Scarlatache a înscris cu latul, de la aproximativ opt metri.

În urma victoriei obţinute în partida de la Ploieşti, disputată pe stadionul Astra, formaţia CS Otopeni, aflată la primul sezon în Liga I, a urcat pe locul 16, după ce au deţinut ultimul loc în clasament încă din prima etapă.

Arbitrul Georgian Ionescu a debutat în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici