CS Otopeni a transferat un portar estonian cu 100.000 de euro

Gruparea din Liga I CS Otopeni l-a transferat pe portarul estonian Kert Kutt de la formaţia Levadia Tallinn în schimbul sumei de 100.000 de euro, jucătorul semnând un contract pe trei ani de zile, conform directorului de imagine Lucian Ionescu.

15 afișări
Imaginea articolului CS Otopeni a transferat un portar estonian cu 100.000 de euro

CS Otopeni a transferat un portar estonian cu 100.000 de euro

Kutt, în vârstă de 29 de ani, nu a mai evoluat până acum decât la echipe din Estonia.

Ionescu a precizat că portarul a fost adus la CS Otopeni pentru a ocupa locul lăsat liber de plecarea bulgarului Ilgo Pirgov. "După ce am reziliat contractul cu Ilgo Pirgov era normal să completăm lotul cu al treilea portar. Ne-am interesat şi am ajuns la transferul lui Kutt după ce a fost consultat şi antrenorul Ciobotariu. Chiar dacă este al treilea portar al lotului, asta nu înseamnă că nu poate deveni titular. Momentan, lotul este complet, însă dacă se va mai transfera cineva de la CS Otopeni, va trebui să aducem înlocuitor", a spus oficialul de la CS Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici