CS Otopeni-CSU Sibiu, scor 97-79, în penultimul meci al etapei a XXIX-a a Diviziei A

Echipa de baschet masculin CS Otopeni a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CSU Sibiu, cu scorul de 97-79 (48-42), în penultimul meci din cadrul etapei a XXIX-a a Diviziei A.

12 afișări

Partida s-a încheiat cu patru jucători eliminaţi pentru câte cinci greşeli personale, Obradovici şi Santana, de la gazde, respectiv Johnson şi Matthews, de la CSU Sibiu.

Principalii marcatori ai meciului au fost Seals 19 puncte şi Santana 16, pentru CS Otopeni, respectiv Harrison 19 şi Matthews 16, pentru formaţia vizitatoare.

Rezultatul nu a influenţat clasamentul Diviziei A la „vârf”, primele trei locuri fiind ocupate în ordine de CSU Ploieşti, 49 puncte, Elba Timişoara 47 şi U-Mobitelco Cluj, 46.

Ultima dispută din cadrul etapei a XXIX-a, dintre CSU Ploieşti şi CSM Oradea, va avea loc luni, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici