CS United Galaţi a cucerit Supercupa României la futsal, după 6-2 cu FK Odorheiu Secuiesc

CS United Galaţi a cucerit Supercupa României la futsal, după ce s-a impus cu 6-2 în faţa formaţiei FK Odorheiu Secuiesc, deţinătoarea Cupei României.

382 afișări
Imaginea articolului CS United Galaţi a cucerit Supercupa României la futsal, după 6-2 cu FK Odorheiu Secuiesc

Sursa foto: Facebook / Club Sportiv United Galati

Gălăţenii au avut în Sergiu Tacot şi Daniel Araujo cei mai buni marcatori. Portarul Andrei Dinicuţă a prins o zi de graţie, exasperându-i pe harghiteni, care au jucat ofensiv, dar au ratat mult.

Golul meciului le-a aparţinut celor de la Odorheiul Secuiesc, care au marcat ultimul gol prin Balint Andor, după o fază de manual.

CS United Galaţi a început în forţă disputa cu FK Odorheiu Secuiesc şi a deschis scorul destul de repede prin Daniel Araujo. Trupa pregătită de Florin Ignat, care s-a numărat printre cei mai buni jucători de pe teren, nu a scăzut ritmul şi până la pauză a mai marcat de trei ori prin Sergiu Tacot, acelaşi Daniel Araujo şi Andrei Crăciun.

Echipa lui Jakab Zoltan a participat la spectacolul din Sala Sporturilor „Dunărea” acceptând un joc deschis. Harghitenii şi-au trecut şi ei în cont câteva ocazii, dar au avut în faţă un portar, Andrei Dinicuţă, în zi de graţie.

La reluare, FK Odorheiu Secuiesc a jucat la fel de ofensiv şi a reuşit să înscrie prin Kedei Barna. Andrei Crăciun a refăcut diferenţa de patru goluri, apoi tânărul Robert Crişan a dus scorul la 6-1. În ultimul minut al partidei, FK Odorheiu Secuiesc a predat o adevărată lecţie de „5 contra 4” şi, după ce a scos portarul, a marcat spectaculos la capătul unei faze de o rară frumuseţe prin Balint Andor.

„Nu îmi pot exprima bucuria acestui nou succes al echipei noastre. Sunt mândru de băieţii mei, îi felicit pentru atitudine, pentru determinare. Vreau să-i felicit şi pe cei de la Odorheiu Secuiesc. Au venit la Galaţi să joace futsal şi au participat la spectacolul din teren. Cred că a fost cel mai spectaculos meci din istoria Supercupei României! Nu avem timp de sărbătoare pentru că avem meciuri importante în Liga I”, a declarat Florin Ignat, antrenor-jucător CS United Galaţi.

Meciul pentru Supercupa României a fost precedat de o festivitate de premiere în cadrul căreia arbitrii Marian Ivănescu şi Romulus Pop au primit diplome şi plachete din partea Federaţiei Române de Fotbal pentru întreaga lor activitate. Arbitrii Supercupei se vor retrage din activitate după turneul Ligii I de la Galaţi.

Confruntarea pentru trofeu a avut loc la Sala Sporturilor „Dunărea” din Galaţi în avanpremiera celui de-al patrulea turneu al Ligii I la futsal, ediţia 2020-2021, care va debuta vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici