CS Vulcan şi-a vândut o parte din tribună la fier vechi, din lipsă de bani

Oficialii clubului de fotbal CS Vulcan, retrogradat în Liga a IV-a, au fost nevoiţi să vândă o parte din acoperişul tribunei şi un grilaj de fier, pentru a face rost de bani.

156 afișări
Imaginea articolului CS Vulcan şi-a vândut o parte din tribună la fier vechi, din lipsă de bani

CS Vulcan şi-a vândut o parte din tribună la fier vechi, din lipsă de bani (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Gruparea CS Vulcan s-a confruntat cu mari probleme financiare în acest sezon competiţional, conducerea având restanţe la plata salariilor. "Nu ne-am luat banii. Suntem tot restanţieri. Din păcate sunt jucători care nu au evoluat şi au luat bani în avans, iar noi care am jucat nu am luat mai nimic. E haos total la echipă şi cred că unii dintre conducători s-au bucurat că am retrogradat şi au scăpat de o grijă”, a spus unul dintre jucători.

Pentru a face rost de bani, oficialii au decis să taie o parte din acoperiş şi un grilaj de fier aflat la tribuna stadionului. "Acoperişul era oricum în paragină şi devenise un pericol. S-a tăiat cam 10 la sută din el pentru a fi dus la fier vechi. Vor să ia bani să facă ţeava de la apa caldă", a precizat un angajat al clubului.

Miercuri va avea loc o nouă şedinţă la club în care se va analiza situaţia de criză de la echipă. "Eu unul nu cred că mă voi mai prezenta. Îmi pare rău că echipa a retrogradat, eu mi-am dat silinţa”, a spus organizatorul de competiţii Daniel Dodenciu.

Pe de altă parte, antrenorul Dumitru Marcu a declarat că nu ştie dacă va mai continua la CS Vulcan. "Eu i-am ajutat, pentru că le-am promis şi m-am ţinut de cuvânt, dar adevărul este că nici nu s-au implicat cei din conducere. În ultimele luni nici măcar nu mai veneau pe la meciuri să-i susţină pe jucători. După părerea mea echipa putea fi salvată”, a declarat tehnicianul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici