CSA Steaua- Academia Rapid se va juca pe Arena Naţională

Steaua - Academia Rapid, derby-ul care stabileşte echipa care va merge la barajul de promovare în Liga 3, se va juca pe Arena Naţională. Decizia a fost luată de AMFB, în şedinţa care a avut loc astăzi.

1154 afișări
Imaginea articolului CSA Steaua- Academia Rapid se va juca pe Arena Naţională

CSA Steaua- Academia Rapid se va juca pe Arena Naţională

AMFB a decis ca derby-ul să se joace din nou pe Arena Naţională, chiar dacă la ultima întâlnire au existat incidente. Totuşi, în ciuda evenimentelor neplăcute dintre suporteri, asistenţa a fost una record. Nu doar pentru Liga 4, ci şi pentru tot fotbalul românesc. Aproximativ 37.000 de suporteri au asistat la partidă. Ultimul derby dintre cele două formaţii, încheiat 3-1 pentru elevii lui Constantin Schumacher, s-a jucat tot pe cel mai mare stadion al ţării.

Derby-ul se joacă duminică, 3 iunie, la ora 20:30.

Steaua şi Rapid, alături de Dinamo şi AS Tricolor, dispută play-off-ul Ligii 4. Ultima etapă aduce derby-ul Steaua - Rapid, programat duminică, pe Arena Naţională, şi giuleştenii pleacă la drum cu un avantaj uriaş. Academia Rapid are nouă puncte după două etape, Steaua are şase, iar "feroviarii" câştigă Liga 4 Bucureşti cu un rezultat de egalitate sau o victorie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici