CSA Steaua explică într-un comunicat motivul nejucării meciului FCSB – Dinamo pe Ghencea

Negocierile privind solicitarea echipei FCSB de a disputa meciului din Superligă cu Dinamo Bucureşti pe Stadionul Steaua au ajuns în impas, partida urmând să se desfăşoare cel mai probabil pe Stadionul „Arcul de Triumf”. CSA Steaua a emis un comunicat în care explică eşecul negocierilor.

598 afișări
Imaginea articolului CSA Steaua explică într-un comunicat motivul nejucării meciului FCSB – Dinamo pe Ghencea

Potrivit comunicatului, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” menţionează că „poziţiile exprimate de membrii comisiei de negociere a CSA Steaua au fost, în toate împrejurările, de bună credinţă şi în interesul respectării cadrului legislativ. În niciun moment nu au fost formulate condiţii sau pretenţii nejustificate sau în afara legii”.

Conform aceluiaşi comunicat, negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziţie a stadionului „Steaua” au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanţii clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact poliţa de asigurare pentru acte de vandalism şi biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecţiei gazonului.

Reprezentanţii clubului din Ghencea au precizat că „ţinând cont de procedurile interne ale Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, cât şi de experienţele contractelor anterioare de punere la dispoziţie a stadionului, încheiate cu FRF şi UEFA, ne-am aflat în imposibilitatea de a accepta o garanţie de alt tip, neconformă cu cea prevăzută în reglementările interne”.

În ciuda neagreerii încheierii unui contract de punere la dispoziţie, CSA Steaua asigură opinia publică că a avut şi are „toată deschiderea şi disponibilitatea de a încheia contracte de punere la dispoziţie a stadionului „Steaua” cu toate entităţile sportive interesate, în condiţiile respectării cadrului legislativ aplicabil”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici