CSM Bucureşti a învins Gyor cu 28-22, într-un meci din grupa principală a Ligii Campionilor. PROSPORT: Campioana României a „rupt” în două formaţia maghiară!

CSM Bucureşti a învins Gyor cu 28-22 într-un meci din grupa principală a Ligii Campionilor la handbal feminin, astfel că şi-a consolidat poziţia de lider.

1215 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a învins Gyor cu 28-22, într-un meci din grupa principală a Ligii Campionilor. PROSPORT: Campioana României a „rupt” în două formaţia maghiară!

CSM Bucureşti a învins Gyor cu 28-22 într-un meci din grupa principală a Ligii Campionilor

Campioana României a învins formaţia maghiară pentru a doua oară în istorie, dar pentru prima dată în România. Jocul s-a desfăşurat în prezenţa a 5.000 de spectatori.

Prima repriză dintre cele două formaţii a fost pe contre. S-au consemnat nu mai puţin de 5 răsturnări de situaţie. CSM Bucureşti a reuşit să revină în trei momente după ce a fost condusă.

ANALIZA meciului făcută de Prosport

CSM Bucureşti a marcat primul gol din acţiune în minutul 8, prin Cristina Neagu. Interul stânga, dar şi Amanda Kurtovic aveau să dea până la final un adevărat recital.

După ce au mers cap la cap aproape 30 de minute, campioana României s-a desprins pentru prima dată la trei goluri în minutul 32, scor 14-11. Apoi, diferenţa a tot crescut până la 6 goluri, Gyor fiind ţinută la respect.

CSM Bucureşti – Gyor 28-22 (13-11)

Ungureanu, Grubisic – portari; Udriştioiu, Frafjord 1, Gullden 2, Curea, Neagu 7, Jacobsen, Jorgensen, Ayglon, Bazaliu, Manea 2, Kurtovic 8, Niombla 2, Hagman 3, Mehmedovic 3. Antrenor: Helle Thomsen

Grimsbo, Kiss – portari; Knedlikova, Afentaler, Varga, Hansen 1, Mork 8, Gorbicz, Pal, Oftedal, Tomori 7, Broch 1, Groot 4, Fodor, Bodi 1, Puhalak. Antrenor: Ambros Martin

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici