CSM Bucureşti a învins Vistal Gdynia, scor 34-23, în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Campioana en titre a Ligii Naţionale, CSM Bucureşti, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 34-23 (18-9), echipa poloneză Vistal Gdynia, în cel de-al doilea meci disputat în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

226 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a învins Vistal Gdynia, scor 34-23, în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti a învins Vistal Gdynia, scor 34-23, în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost interul stânga Cristina Neagu, care a reuşit să înscrie 13 goluri.

În urma acestei victorii, CSM Bucureşti a acumulat patru puncte şi se menţine pe primul loc în grupă, după ce, în prima etapă, s-a impus, pe teren propriu, cu Krim Ljubljana, scor 30-18. Pe locul 2 se află NFH Nyk, cu două puncte, iar Krim Ljubljana şi Vistal Gdynia ocupă ultimele două poziţii, fără vreun punct. Krim şi Nyk nu au jucat, însă, în această rundă, urmând să se întâlnească sâmbătă, de la 16:00, în Slovenia.

Pentru CSM Bucureşti urmează o altă partidă în deplasare, cu NFH Nyk, meci programat pe 22 octombrie, în Danemarca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici