CSM Bucureşti învinsă de Bietigheim în EHF Champions League

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a pierdut duminică meciul din deplasare cu echipa germană SG BBM Bietigheim, în etapa a doua a fazei grupelor din Liga Campionilor.

310 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti învinsă de Bietigheim în EHF Champions League

CSM Bucuresti, Facebook

SG BBM Bietigheim s-a impus cu 26-24 (14-12), cea mai bună marcatoare a gazdelor fiind Smits, cu 7 goluri, în timp ce la CSM Bucureşti, cele mai multe reuşite, 5, le-a avut Cristina Neagu.

După o primă repriză echilibrată, în care CSM a şi condus în două rânduri cu un gol, gazdele s-au desprins în partea a doua la 6 goluri (24-18) şi chiar dacă au avut un final de meci mai slab, şi-au adjudecat în cele din urmă victoria.

După două etape, CSM Bucureşti are 2 puncte, cu care se situează pe locul 5. Clasamentul e condus de Gyor, urmată de Bietigheim, ambele cu câte 4 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici