CSM Bucureşti învinsă de Odense, va juca în optimile EHF Champions League

  • Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fost învinsă duminică în ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor.
  • Campioana României a pierdut în deplasare, meciul decisiv pentru locul secund, împotriva lui Odense.
  • Cristina Neagu a depăşit pragul celor 1.100 de goluri în Liga Campionilor.
295 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti învinsă de Odense, va juca în optimile EHF Champions League

CSM Bucureşti învinsă de Odense, va juca în optimile EHF Champions League

Håndbold Odense - CSM Bucreşti 29-25 (16-11)

A fost un meci istoric pentru Cristina Neagu şi chiar pentru competiţia supremă a handbalului feminin de club. Românca a marcat duminică 7 goluri şi a devenit doar a doua jucătoare care a atins pragul de 1.100 de goluri marcate în întreaga careieră în EHF Champions League, după Jovanka Radicevic.

Aardahl, Hansen şi Housheer au marcat câte cinci goluri fiecare, iar portarul Reinardht a avut 13 parade reuşite pentru gazde, care au terminat faza grupelor cu 21 de puncte pe locul secund, urmând să joace direct în sferturile de finală.

CSM Bucureşti a acumulat 17 puncte, suficiente doar pentru locul 4 în grupă. Astfel, tigroaicele vor juca în optimile de finală cu Krim Mercator Ljubljana, meciurile urmând să aibă loc pe 16 şi 24 martie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici