CSM Bucureşti merge în continuare pe mâna lui Adi Vasile, stabilind însă un obiectiv clar: calificarea în Final Four

Handbal. Consiliul de administraţie al CSM Bucureşti a decis să continue colaborarea cu antrenorul Adrian Vasile, stabilind însă, de comun acord, un obiectiv clar: calificarea în primele patru echipe în actuala ediţie EHF Champions League.

210 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti merge în continuare pe mâna lui Adi Vasile, stabilind însă un obiectiv clar: calificarea în Final Four

Chiar dacă în competiţiile interne campioana CSM Bucureşti este neînvinsă de mai bine de doi ani, parcursul echipei în acest sezon de Liga Campionilor nu s-a ridicat până acum la nivelul aşteptărilor, poziţionând echipa pe locul 4 în grupa sa din cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, după prima parte a fazei grupelor, notează site-ul oficial al CSM Bucureşti.

„Bineînţeles că poziţia actuală în clasamentul grupei nu este ceea aşteptată la debutul sezonului, dar am încercat să scoatem din analiza noastră factorul emoţional. (…) Consiliul de administraţie al CSM Bucureşti a decis să îi acorde întreg sprijinul antrenorului Adrian Vasile, însă cu un obiectiv simplu şi clar, pe carea cu toţii îl dorim realizat: calificarea în Final Four-ul de la Budapesta! Ratarea acestui obiectiv va însemna automat întreruperea colaborării, la finalul acestui sezon competiţional. Până atunci Adrian Vasile este antrenorul CSM Bucureşti şi avem încredere că toate obiectivele stagionale vor fi îndeplinite”, arată sursa citată.

Adrian Vasile face parte din staff-ul CSM Bucureşti din anul 2014 şi a fost numit în octombrie 2019 antrenor principal al echipei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici