CSM Ştiinţa Baia Mare şi Steaua Bucureşti s-au impus în a doua etapă a Cupei României la rugby

Cupa României, prima competiţie din anul 2021 din rugbyul românesc intern, a continuat sâmbătă, cu etapa a doua, care a programat meciurile dintre CSM Ştiinţa Baia Mare şi SCM Timişoara, precum şi tradiţionalul derby, CSA Steaua – CS Dinamo.

91 afișări
Imaginea articolului CSM Ştiinţa Baia Mare şi Steaua Bucureşti s-au impus în a doua etapă a Cupei României la rugby

FOTO: Facebook CSM Stiinta Baia Mare

C.S.M.Ştiinţa Baia Mare – S.C.M.Timişoara 40-10 (33-10)

În partida de pe Arena Zimbrilor din Baia Mare s-au confruntat protagonistele finalei din ediţia trecută a Super Ligii de rugby, C.S.M. Ştiinţa Baia Mare şi S.C.M. Timişoara. Campioana en-titre şi deţinătoarea trofeului, CSM Ştiinţa Baia Mare a stat în etapa inaugurală a Cupei României, în timp ce bănăţenii şi-au trecut în cont o victorie fără emoţii, în faţa Universităţii Cluj, cu 52-15.

Partida de sâmbătă a fost dominată categoric de campionii băimăreni, aceştia impunându-se în final cu scorul categoric 40-10 (33-10), după o primă repriză în care „zimbrii” au culcat de 5 ori balonul în terenul de ţintă advers.

O victorie obţinută săptămâna viitoare în faţa celor de la Universitatea Cluj, o va aduce pe C.S.M. Ştiinţa Baia Mare pe prima poziţie a clasamentului grupei A, la finalul turului.

CSA Steaua – CS Dinamo 38-20 (17-8)

Eternul duel al capitalei, dintre CSA Steaua şi CS Dinamo, a fost practic prima şi singura întâlnire din Grupa B a competiţiei, în această fază a turului pentru că CS Tomitanii a declinat participarea.

Steliştii au dominat prima parte, reuşind două eseuri transformate şi o lovitură de pedeapsă. În primele 20 de minute ale reprizei secunde, cele două echipe au realizat câte un eseu transformat, ducând scorul la 24-15.

Faza meciului i-a aparţinut lui Tudor Boldor, care a făcut un blocaj al balonului, în apropierea 22-ului advers, a recuperat şi a plecat singur spre terenul de ţintă dinamovist. S-a încheiat 38-20, atât Steaua, cât şi Dinamo, mai punctând cu câte un eseu, până la final.

Cele două se vor reîntâlni pe 24 aprilie, de data aceasta în campionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici