CSM Târgovişte şi Alba Blaj suferă a doua înfrângere în Liga Campionilor la volei feminin

Echiple româneşti de volei feminin CSM Târgovişte şi Alba Blaj au suferit miercuri, ambele pe teren propriu, înfrângeri în faţa grupării poloneze Chemik Police, respectiv a italiencelor de la Vero Voley, în meciuri contând pentru grupele Ligii Campionilor.

213 afișări
Imaginea articolului CSM Târgovişte şi Alba Blaj suferă a doua înfrângere în Liga Campionilor la volei feminin

Sursa foto: MediafaxFoto

În meciul de la Târgovişte, din a doua etapă a Grupei E, polonezele au condus cu 2-0 şi s-au impus apoi în set decisiv, scor 2-3 (17-25, 19-25, 26-24, 26-24, 16-18).

Celălalt meci al grupei, disputat marţi între Martiza Plovdiv şi Eczacibaşi Istanbul, s-a încheiat cu scorul de 0-3 pemtru voleibalistele turce.

CSM Târgovişte a pierdut şi primul meci din grupă, în faţa echipei turce Eczacibaşi Istanbul, cu 3-0.

Vicecampioana României este pe locul 3 în grupă, cu 1 punct şi va întâlni pe 11 ianuarie, în deplasare, pe Martina Plovdiv.


În Grupa B, campioana româniei Volei Alba Blaj, a fost de asemena învinsă pe teren propriu de italiencele de la Vero Voley, scor 1-3 (25-20, 16-25, 21-25, 21-25). Româncele au câştigat destul de lejer primul set, dar apoi le-au cedat pe următoarele 3.

Alba Blaj a pierdut şi primul meci din grupă, în deplasare cu echipa franceză Le Cannet, scor 3-2 şi e pe ultimul loc în grupă, cu 1 punct.

În celălalt meci din etapa a doua a Grupei B, ucraineencele de la Prometey s-au impus cu 3-2 pe teren propriu cu La Cannet.

Alba Blaj va juca în etapa a 3-a, pe 10 ianuarie, în deplasare la Prometey.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici