CSU Craiova cere 7 milioane de euro pentru Andrei Ivan

Managerul general al CSU Craiova, Felix Grigore, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că preţul pe care gruparea olteană l-ar cere pentru transferul atacantului Andrei Ivan este de 7 milioane de euro.

758 afișări
Imaginea articolului CSU Craiova cere 7 milioane de euro pentru Andrei Ivan

CSU Craiova cere 7 milioane de euro pentru Andrei Ivan

"Sunt cluburi care se interesează de Ivan, este normal ţinând cont că este cel mai bun atacant din România la ora actuală, dar nimeni de la Steaua nu a făcut vreo ofertă, aşa cum se speculează. El poate pleca în străinătate, mai ales dacă va face un European bun. Preţul lui îl putem calcula în funcţie de cel plătit pe Chiricheş, 7 milioane de euro", a spus Felix Grigore.

Şi antrenorul Emil Săndoi consideră că jucătorul ar trebui să plece la o echipă din străinătate: "Ivan ar trebui să plece doar la o echipă din străinătate. Este unul dintre cei mai buni jucători din România şi dacă va juca la Euro sunt convins că o va face foarte bine".

În vârstă de 18 ani, atacantul Andrei Ivan are o selecţie la echipa naţională a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici