CSU Ploieşti, campioana României pentru a noua oară

Echipa de baschet masculin CSU Ploieşti a câştigat, luni, pe teren propriu, cel de-al 9-lea titlu naţional din palmares, după ce a învins formaţia BC Mureş, scor 83-76 (39-40), în meciul şase al finalei Ligii Naţionale, din şapte programate.

210 afișări
Imaginea articolului CSU Ploieşti, campioana României pentru a noua oară

CSU Ploieşti, campioana României pentru a noua oară

Marcatori:

CSU Ploieşti – Mohammedi 38 puncte, Tica 13, Stănescu 12, Szijarto 8, Miletici 8, Timermanis 3, Burlacu 1

BC Mureş – Peciukas 23 puncte, Cuici 18, Cirici 12, Barro 7, Navickas 6, Dumitru 4, Păltinişanu 4, Kandici 2.

Scorul general al finalei a fost 4-2 pentru CSU Ploieştil, prahovenii câştigând anterior cu 83-79, 83-78, 89-79, în timp ce ardelenii s-au impus în două meciuri, cu 91-81 şi 90-63.

CSU Ploieşti a câştigat titlul naţional şi în 2012, şi se află la a 9-lea titlu naţional din istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici