CSU Sibiu s-a calificat în optimile de finală ale FIBA Europe Cup la baschet masculin

  • Duelul echipelor româneşti CSU Sibiu şi CSM Oradea, din ultimul tur al grupei a 4-a, a FIBA Europe Cup la baschet masculin, desfăşurat în această săptămână la Istanbul, s-a încheiat vineri cu victoria sibienilor
  • Aceştia care s-au calificat astfel în optimile de finală ale competiţiei.
51 afișări
Imaginea articolului CSU Sibiu s-a calificat în optimile de finală ale FIBA Europe Cup la baschet masculin

CSU Sibiu s-a calificat în optimile de finală ale FIBA Europe Cup la baschet masculin

Cele două formaţii româneşti au încheiat primele două partide din grupe cu câte o victorie şi o înfrângere, aflându-se la egalitate de puncte în fruntea clasamentului, departajate de coşaveraj. Deoarece situaţia din grupă era perfect egală la puncte, doar una din cele două avea să se califice în optimi.

Partida CSM Oradea - CSU Sibiu s-a încheiat cu scorul 70-78 (34-37). Sibienii au făcut un prim sfert excelent, adjudecat cu 31-14, care s-a dovedit a fi decisiv până la final, chiar dacă în cel de al doilea sfert au căzut total, reuşind doar 6 puncte.

Partea a doua a meciului a fost mai echilibrată, dar orădenii nu au izbutit nici măcar să egaleze, chiar dacă au fost foarte aproape. CSU Sibiu s-a calificat în optimile de finală ce vor avea loc tot sub formă de turneu, împreună cu sferturile între 21-26 martie, urmând ca Final Four-ul să se defăşoare între 21 şi 26 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici