CSV 2004 Tomis Constanţa, noua campioană a României la volei feminin

Echipa CSV 2004 Tomis Constanţa a învins, vineri, pe teren propriu, scor 3-0 (25-16, 25-12, 25-17), formaţia Ştiinţa Bacău, impunându-se astfel cu scorul general de 3-1 în finala campionatului naţional de volei feminin.

188 afișări
Imaginea articolului CSV 2004 Tomis Constanţa, noua campioană a României la volei feminin

CSV 2004 Tomis Constanţa, noua campioană a României la volei feminin (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Acesta este primul titlu naţional pentru voleiul feminin constănţean.

CSV Tomis a înregistrat în primele trei meciuri cu Ştiinţa Bacău o înfrângere (2-3 în 16 aprilie) şi două victorii (3-1 în 17 aprilie şi 3-0 joi seară).

Căpitanul echipei constănţene, Claudia Gavrilescu, s-a declarat încântată de câştigarea titlului: "Suntem fericite, a fost un an de muncă, am dovedit că avem un lot mai bun şi acest titlu este meritat. Sunt jucătoare care mai au titluri la activ, însă mereu este o senzaţie deosebită când câştigi campionatul. Am crezut mereu în noi chiar şi când Ştiinţa Bacău câştigase sezonul regulat, ştiam că avem un lot mai bun şi că putem să învingem. Urmează Cupa României, vrem să luăm eventul şi apoi ne vom gândi ce va urma".

Pe de altă parte, tot la Constanţa, Dinamo Bucureşti a obţinut, vineri, medaliile de bronz ale actualei ediţii a Diviziei A la volei masculin, trecând cu scorul general de 3-1 de vicecampioana CVM Tomis Constanţa. În meciul patru dintre CVM Tomis Constanţa şi Dinamo Bucureşti, formaţia bucureşteană, pregătită de Daniel Rădulescu, a învins cu scorul de 3-2 (25-18, 20-25, 15-25, 25-13, 15-12). Joi, în meciul trei, CVM Tomis se impusese cu 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici