Cu ce partener de antrenament va pregăti Bute meciul cu Froch

Campionul mondial în versiunea IBF, Lucian Bute, îl va avea ca sparring partner pe campionul statului Trinidad Tobago, Kirt Sinnette, înaintea partidei cu britanicul Carl Froch, care este programată în 26 mai la Nottingham.

215 afișări
Imaginea articolului Cu ce partener de antrenament va pregăti Bute meciul cu Froch

Lucian Bute (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Sinnette (38 de ani) va pleca spre Londra duminică, în timp ce Bute va ajunge în Marea Britanie vineri.

Kirt Sinnettte va fi partenerul de antrenament al lui Bute pentru a doua oară în această lună, după ce l-a ajutat pe pugilistul român şi în cantonamentul din Florida, informează trinidadexpress.com.

"Dintre cei trei parteneri de antrenament pe care i-a avut în Florida, eu sunt singurul pe care l-a luat şi în Anglia. Ne-am pregătit bine în cantonamentul de la Fort Lauderdale, iar echipa sa crede că stilul meu de luptă este asemănător cu ce se aşteaptă să boxeze Froch, astfel că mă vor şi pentru pregătirea finală", a spus Sinnette, pentru Trinidad Express.

Având un palmares de 21 de victorii şi o singură înfrângere, Sinnette a căzut de pe locul nouă în clasamentul WBC din cauza inactivităţii sportive din ultimii doi ani. El susţine că pregătindu-se alături de Bute i s-au deschis câteva uşi, iar unul dintre promotorii lui Bute ar vrea să semneze un contract de reprezentare cu el.

"Ce s-a întâmplat acum m-a ambiţionat să lupt pentru titlul mondial. Ştiind că m-am prezentat atât de bine împotriva unui campion mondial, m-a ajutat să-mi crească încrederea pentru mai departe", a completat Sinnette.

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute ar trebui să se dispute în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici