Cu cine vor juca Begu, Cârstea, Cristian şi Bogdan în primul tur la Wimbledon

S-a stabilit tabloul complet de la Wimbledon 2023, al 3-lea turneu de tenis de Mare Şlem, unde România are 4 reprezentante pe tabloul principal.

600 afișări
Imaginea articolului Cu cine vor juca Begu, Cârstea, Cristian şi Bogdan în primul tur la Wimbledon

Irina Begu

La competiţia care demarează luni, 3 iulie, Irina Begu, cap de serie 29, Irina va debuta în compania Rebeccăi Marino, din Canada (32 de ani, 79 WTA).

Jaqueline Cristian va avea un prim tur abordabil pe iarba londoneză. Românca o va întâlni pe italianca Brozetti (65 WTA). Aceasta are o săptămână de vis la Bad Homburg, unde azi va juca în semifinale contra Igăi Swiatek.

Semifinalistă în 2022, Tatjana Maria va juca în primul tur cu Sorana Cîrstea. În cazul în care trece de sportiva de 35 de ani din Germania, românca ar putea să dea în turul secund peste letona Jelena Ostapenko, cea care i-a „răpit” Simonei Halep un titlu la Roland Garros.

Ana Bogdan o întâlneşte în primul tur pe Liudmila Samsonova, a 15-a jucătoare a lumii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici