Culio: Dacă învingem la Bordeaux, avem 50 la sută şanse de calificare

Mijlocaşul argentinian al CFR Cluj, Juan Culio, a declarat că dacă echipa sa va câştiga meciul din deplasare cu Girondins Bordeaux, din etapa a treia a grupei A a Ligii Campionilor, va avea 50 la sută şanse de calificare în optimile competiţiei, informează site-ul oficial al UEFA.

12 afișări
Imaginea articolului Culio: Dacă învingem la Bordeaux, avem 50 la sută şanse de calificare

Culio: Dacă învingem la Bordeaux, avem 50 la sută şanse de calificare (Imagine: Mediafax Foto)

"Când am marcat cu AS Roma am simţit o bucurie imensă, iar când arbitrul a fluierat finalul, ştiind că am câştigat, că marcasem de două ori, iar soţia şi fiica erau pe stadion, a fost perfect. Chelsea este una dintre cele mai mari echipe din lume şi am fost foarte fericiţi că le-am rezistat, iar rezultatul a fost foarte bun. Am făcut schimb de tricouri cu Lampard, un premiu excelent pentru mine. E cel mai bun jucător din lume. Doar să am tricoul lui e de ajuns, credeţi-mă, nu aş mai putea dori ceva. Va fi o amintire pentru tottdeauna, în muzeul meu personal. Dacă învingem în meciul următor, de la Bordeaux, avem 50 la sută şanse de calificare, deşi un egal ar fi şi el foarte bun. Toată lumea spunea că e grupa morţii, dar eram convinşi că putem face treabă bună. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să fim concentraţi", a spus Culio.

Jucătorul echipei CFR a spus că s-a adaptat la fotbalul românesc.

"Antrenorul vorbea un pic spaniolă, la fel unii jucători, am fost norocos. Acum pot comunica în limba română, înţeleg totul şi nu am nevoie de translator. Mă simţeam un pic prost că trebuia să întreb mereu, dar lucrurile s-au îmbunătăţit", a spus Culio.

CFR Cluj va întâlni, miercuri, în deplasare, de la ora 21.45, formaţia Girondins Bordeaux, în etapa a treia a grupei A a Ligii Campionilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici