Culio: Scolari a fost lipsit de respect faţă de CFR Cluj

Jucătorul Juan Culio a declarat că antrenorul echipei Chelsea, Luiz Felipe Scolari, a fost lipsit de respect faţă de CFR Cluj şi fotbalul românesc, atunci când a spus că va pleca în Brazilia în cazul în care englezii nu vor învinge campioana României, informează The Sun.

13 afișări
Imaginea articolului Culio: Scolari a fost lipsit de respect faţă de CFR Cluj

Culio: Scolari a fost lipsit de respect faţă de CFR Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"Este lipsă de respect pentru Cluj şi fotbalul românesc. Am dovedit că suntem suficient de buni să învingem echipe mari şi cu siguranţă putem învinge Chelsea. El nu poate spune că în cazul unei remize sau a unei victorii a Clujului va pleca în Brazilia", a spus Culio.

Chelsea are nevoie de victorie în meciul cu CFR Cluj, de marţi, de la ora 21.45, transmis de Pro TV, pentru a se califica în optimile Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici