Cum l-a băgat în formă pe Thanasi Kokkinakis, campion la dublu la Australian Open, un turneu românesc

281 afișări
Imaginea articolului Cum l-a băgat în formă pe Thanasi Kokkinakis, campion la dublu la Australian Open, un turneu românesc

Cum l-a băgat în formă pe Thanasi Kokkinakis, campion la dublu la Australian Open, un turneu românesc

Nick Kyrgios şi Thanasi Kokkinakis a devenit campioni la Australian Open. Dacă Kyrgios este mai cunoscut, având şi un clasament la simplu mai bun, Kokkinakis a jucat în turnee de timp challenger, pentru a intra în formă.

Unul dintre aceste turnee a fost Sibiu Open, unde australianul a disputat finala.

”Ce sezon face Kokkinakis!

Finalist la Sibiu Open, australianul castiga titlul la dublu la Australian Open, alaturi de Nick Kyrgios.

Cei doi devin, astfel, primii posesori ai unui wild-card care reusesc sa castige titlul la dublu in aceasta prestigioasa competitie Grand Slam.

“La festivitatea de premiere după finala Sibiu Open din Octombrie i-am transmis australianului succes la turneul de Grand Slam din Ianuarie si am comunicat spectatorilor prezenţi in număr mare si mai ales miilor de telespectatori ai TVR, faptul că o astfel de prezenţă valoroasă in finala Sibiu Open reprezintă pentru Sibiu o recunoaştere a valorii acestui eveniment special dedicat iubitorilor sportului si mai ales promovării Sibiului.

Prezenţa finalistului Sibiu Open in finala de dublu de la Australian Open, la doar 3 luni de zile distanţă, reprezintă nu doar o confirmare a valorii jucatorilor care vin an de an la Sibiu dar mai ales o mare oportunitate de promovare a Sibiului”, spune Marius Vecerdea, directorul turneului Sibiu Open.

Congrats, Thanasi”, se scrie pe contul de  Facebook al turneului Sibiul Open.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici