Cum o ajută Bayern Munchen pe CFR Cluj: ce s-ar fi întâmplat dacă Lyon se califica şi câştiga Champions League

  • Bayern Munchen a eliminat-o pe Lyon cu 3-0
  • CFR Cluj s-a calificat în turul 2 preliminar din Champions League după 2-0 cu Floriana
  • Dacă Lyon câştiga Champions League, CFR Cluj ar fi avut adversari mai puternici în calificări
1206 afișări
Imaginea articolului Cum o ajută Bayern Munchen pe CFR Cluj: ce s-ar fi întâmplat dacă Lyon se califica şi câştiga Champions League

Bayern o ajută şi pe CFR Cluj cu victoria contra lui Lyon. Dacă francezii ar fi câştigat Champions League, campioana României ar fi putut întâlni începând cu turul 3 preliminar adversari precum Ajax. Odată cu înfrângerea lui Lyon, clujenii vor avea un traseu mai uşor spre grupele Ligii.

După ce au trecut de Floriana, echipa lui Dan Petrescu va juca cu Dinamo Zagreb în turul 2. Meciul va avea loc la Cluj pe 25 sau 26 august.

Dacă se va califica în grupele Champions League, CFR Cluj va încasa în total aproape 17 milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici