Bayern se reîntoarce în finala Champions League după 7 ani

  • Bayern a câştigat ultima oară CL în finala cu Borussia Dortmund din 2013
  • Lewandowsky şi Gnabry au marcat împreună 24 de goluri în acest sezon de CL
  • Bayern Munchen va juca duminică a 11-a finală CL
918 afișări
Imaginea articolului Bayern se reîntoarce în finala Champions League după 7 ani

Sursa foto: profimedia

Bayern Munchen a trecut lejer aseară cu 3-0 de Lyon. Demolarea Barcelonei în sferturi i-a speriat pe leii lui Rudi Garcia.

Duo-ul record al bavarezilor, Lewandowski şi Gnabry, i-a ţinut la respect pe lyonezi. Polonezul letal din atacul lui Bayern a marcat în toate meciurile din acest sezon de Champions League şi nu vrea să-i ierte nici pe cei de la PSG, duminică, pe Estadio da Luz.

La doar 19 ani, fundaşul stânga al lui Bayern, Alphonso Davies, ar putea fi campion în Europa. S-a născut într-o tabără de refugiaţi din Ghana şi a emigrat cu părinţii în Canada la doar 5 ani. Peste câteva zile ar putea deveni primul canadian care câştigă Champions League.

„Pentru mine este un vis devenit realitate. Să joc în Champions League, să ajung în finală, este tot ce-mi pot dori. 00.42  01.05 La asta visezi ca fotbalist. Să joci cu cei mai buni, împotriva celor mai buni din Europa. Noi putem face asta şi sunt extaziat!”, a declarat Davies după meci.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici