Cum se menţine Alex Chipciu în formă, în timpul epidemiei: "Fac zilnic exerciţii, dar dau şi cu aspiratorul, spăl terasa, mă ocup de grădină"

  • Alexandru Chipciu a semnat cu CFR Cluj în ianuarie 2020, după ce a plecat de la Anderlecht
  • Mijlocaşul român a povestit pentru Smart Radio cum îşi petrece timpul în izolarea la domiciliu
  • Chipciu a dezvăluit că "după moartea tatălui meu am început să-mi pun multe întrebări legate de viaţă"
574 afișări
Imaginea articolului Cum se menţine Alex Chipciu în formă, în timpul epidemiei: "Fac zilnic exerciţii, dar dau şi cu aspiratorul, spăl terasa, mă ocup de grădină"

Cum se menţine Alex Chipciu în formă, în timpul epidemiei: "Fac zilnic exerciţii, dar dau şi cu aspiratorul, spăl terasa, mă ocup de grădină"

Alexandru Chipciu nu se plictiseşte în timpul epidemiei. Mijlocaşul echipei CFR Cluj a declarat pentru Smart Radio că  " acum fac lucruri pe care într-o perioadă normală nu aveam niciodata timp să le fac". Jucătorul în vârstă de 30 de ani simte lipsa fotbalului şi se antrenează zi de zi pentru a-şi păstra forma fizică. 

"Îmi doresc să ies la alergat în pădure. Sunt dependent de activitatea fizică, fac zilnic exerciţii să-mi păstrez tonusul şi condiţia fizică. Îmi lipseşte fotbalul, dar sunt recunoscător pentru timpul petrecut cu familia. Soţia se ocupă de educaţie, fetele mari au grădiniţa online, ea face lectiile cu ele. Eu sunt responsabil de partea interactivă – jucăm Monopoly, Rummy. Şi pentru că sunt obsedat de curăţenie, eu mă ocup de datul cu aspiratorul, spălatul terasei, de grădină. Activităţile astea, pe lângă faptul că îmi ocupă timpul, mă solicită şi din punct de vedere fizic", a declarat Alexandru Chipciu pentru SmartRadio.

Mijlocaşul campioanei României a dezvăluit care este una dintre pasiunile lui. 

"Pe mine cititul m-a ajutat să aflu răspunsurile multor întrebări care îmi treceau prin cap. După moartea tatălui meu am început să-mi pun multe întrebări legate de viaţă! Despre ce e viaţa, de ce e şi când se termină. Cititul m-a ajutat să aflu răspunsuri la întrebări, să ma adun şi să mă ridic în perioadele dificile pe care le-am avut. M-a ajutat să fiu ambiţios şi cu dorinţă de succes în viaţa profesională. Cred că cititul este una dintre cele mai mari “puteri” pe care le ale omul", a dezvăluit Chipciu pentru SmartRadio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici