Cununia civilă a lui Novak Djokovici va avea loc joi, iar cea religioasă sâmbătă

Liderul clasamentului ATP, sârbul Novak Djokovici, se va cununa civil joi, iar sâmbătă va avea cununia religioasă în Muntenegru, au anunţat, miercuri, surse din cadul familiei, citate de AFP.

320 afișări
Imaginea articolului Cununia civilă a lui Novak Djokovici va avea loc joi, iar cea religioasă sâmbătă

Novak Djokovici si Jelena Ristici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cununia civilă va avea loc joi, pe plaja Kraljicina de pe coasta Adriaticii. Ceremonia va fi urmată de o petrecere. Cununia religioasă va avea loc sâmbătă în prezenţa familiei şi a câtorva apropiaţi", a spus sursa citată.

Iniţial, presa sârbă anunţase că tenismanul sârb se va cununa civil miercuri cu Jelena Ristici, într-o ceremonie pe insula Sveti Stefan.

Presa muntenegreană a scris că la ceremonie vor fi prezenţi Boris Becker, Marjan Vajda, Maria Şarapova, Andy Murray, Viktor Troicki, Nenad Zimonjic, Ana Ivanovici şi Jelena Jankovici.

Novak Djokovici şi Jelena Ristici urmează să devină părinţi pentru prima oară la finalul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici