Cupa Davis: România a învins cu 4-1 Slovenia, în primul tur al Grupei 1 a zonei Euro-Africană

Echipa României s-a calificat în turul al doilea al Cupei Davis unde va întâlni echipa Spaniei, tot pe teren propriu, în perioada 15-17 iulie.

1291 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis: România a învins cu 4-1 Slovenia, în primul tur al Grupei 1 a zonei Euro-Africană

România a învins cu 4-1 Slovenia, în primul tur al Grupei 1 a zonei Euro-Africană

Marius Copil, 25 de ani locul 202 ATP , l-a învins pe Tomislav Ternar (25 ani, 639 ATP), în două seturi, 6-3, 6-3, duminică, în Sala Sporturilor "Victoria" din Arad, şi a stabilit victoria echipei României în faţa Sloveniei cu scorul de 4-1, în primul tur al Cupei Davis, în Grupa 1 a zonei Europa-Africa, într-un meci care a durat 65 de minute.

În primul meci al zilei, Adrian Ungur pierduse în faţa lui Blaz Rola, în două seturi, 6-3, 6-4.

Echipa României s-a calificat în turul al doilea, unde va întâlni echipa Spaniei, tot pe teren propriu, în perioada 15-17 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici