Cupa Mondială la rugby din 2015 va fi organizată de Anglia

Federaţia Internaţională de Rugby a anunţat că dreptul de organizare a Cupei Mondiale din 2015 a fost acordat Angliei, care va pune la dispoziţie pentru desfăşurarea meciurilor arene celebre, precum Wembley, Old Trafford, Emirates sau Anfield Road.

20 afișări
Imaginea articolului Cupa Mondială la rugby din 2015 va fi organizată de Anglia

Cupa Mondială la rugby din 2015 va fi organizată de Anglia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imediat după anunţul făcut miercuri seara de IRB, britanicii au comunicat că vor aloca un buget de aproximativ 300 de milioane de lire sterline pentru organizarea evenimentului. Anglia a mai găzduit CM în 2001, iar la ediţia din 2015 a anunţat că finala va avea loc pe Twickenham Stadium.

IRB a mai anunţat că ediţia din 2019 a Cupei Mondiale va reveni Japoniei, care va fi prima naţiune gazdă a competiţiei de pe teritoriul Asiei.

Cupa Mondială din 2011 va avea loc în Noua Zeelandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici