CUPA MONDIALĂ: Primul gol din istoria fotbalului acordat datorită tehnologiei de linia porţii

Pentru prima oară în istoria fotbalului a fost acordat un gol datorită tehnologiei pe linia porţii, la meciul Franţa - Honduras, de duminică, de la Porto Alegre, din grupa E de la Cupa Mondială.

4350 afișări
Imaginea articolului CUPA MONDIALĂ: Primul gol din istoria fotbalului acordat datorită tehnologiei de linia porţii

CAMPIONATUL MONDIAL: Primul gol din istoria fotbalului acordat datorită tehnologiei de linia porţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golul, marcat în proprie poartă de portarul Hondurasului Noel Valladares, a fost validat în minutul 48 de arbitrul brazilian Sandro Ricci, permiţând Franţei să ducă scorul la 2-0.

Jucătorii reprezentativei Hondurasului şi selecţionerul Luis Suarez au protestat, însă, conform imaginilor oferite de tehnologia Goal-Control 4-D, mingea trimisă de Benzema a lovit bara, iar apoi a revenit la portarul Valladares, care a deviat-o în propria poartă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici