Cupa României: Dinamo n-a fost în stare să învingă o echipă din a 3-a divizie

  • Ultimul meci al etapei a doua din faza grupelor Cupei României la fotbal s-a încheiat vineri seara cu remiza dintre FC Bihor şi Dinamo Bucureşti, scor 1-1 (0-0).
  • Echipa de liga a 3-a a obţinut primul punct în grupă şi mai are şanse teoretice de a se califica în fazele eliminatorii ale competiţiei.
  • Dinamo este codaşă în Superligă (locul 15 - penultimul), cu 10 puncte adunate în 14 runde.
955 afișări
Imaginea articolului Cupa României: Dinamo n-a fost în stare să învingă o echipă din a 3-a divizie

Cupa României: Dinamo n-a fost în stare să învingă nici o echipă din a 3-a divizie

Dinamo Bucureşti a făcut un joc de aşteptare în prima repriză, gazdele punctând la impresia fotbalistică, inclusiv cu câteva faze de poartă periculoase, ce le-ar fi putut aduce deschiderea scorului.

Chitaş şi Jurj au semnat cele mai mari ocazii şi gazdele au dat impresia că pot produce surpriza. Imediat după pauză, Dinamo a marcat în ciuda cursului jocului, Ricardo Grigore înscriind din faţa porţii, după o lovitură liberă executată de Bani şi respinsă în faţă de portarul bihorean.

În minutul 52, Ghezali putea majora avantajul „câinilor roşii”, însă nu a reuşit să-l învingă pe Pânzariu, care a respins din poziţie unu la unu, dar şi cu ajutorul lui Ioviţă.

Andrei Popa a adus bucuria în tribunele orădene, cu o execuţie plasată, din voleu, după o respingere greşită a lui Grigore, pentru a restabili egalitatea şi a stabili scorul final al meciului.

Dinamo e la a doua remiză în Cupa României, şi cu 2 puncte e pe locul 4, urmată de FC Bihor, cu un punct.

Prima poziţie în grupă este ocupată de Oţelul Galaţi, cu 4 puncte, la fel ca FCSB, care e pe 2, şi FC U Craiova 1948, pe trei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici