CUPA ROMÂNIEI: Preţurile biletelor la meciul Steaua - Dinamo

Cel mai ieftin bilet la partida Steaua - Dinamo, din prima manşă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, care se va disputa la 27 martie pe Arena Naţională, costă 10 lei, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

533 afișări
Imaginea articolului CUPA ROMÂNIEI: Preţurile biletelor la meciul Steaua - Dinamo

CUPA ROMÂNIEI: Preţurile biletelor la meciul Steaua - Dinamo

Tichetele vor fi disponibile pe www.biletesteaua.ro până la data de 25 martie, urmând ca, în cazul în care acestea nu vor fi epuizate, programul caselor de bilete să fie anunţat ulterior.

Suporterii stelişti care posedă abonament vor avea acces gratuit la această partidă pe baza cardului eliberat.

Preţurile biletelor pentru partida Steaua - Dinamo sunt următoarele:

Peluza Sud (Bulevardul Basarabia): Inelul 3 - 10 lei, Inelul 2 - 15 lei, Inelul 1 - 15 lei;

Tribuna a II-a: Inelul 3 - 20 lei, Inelul 2 - 30 lei, Inelul 1 - Periferic - 40 lei, Inelul 1 - Median - 60 lei, Inelul 1 - Central - 80 lei;

Tribuna I: Inelul 3 - 20 lei, Inelul 2 - 30 lei;

VIP 3 - 50 lei, VIP 2 - 100 lei, VIP 1 - 150 lei, Loje - 500 lei.

Partida Steaua - Dinamo, din cadrul primei manşe a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, se va disputa pe 27 martie, de la ora 20.30, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici