Cursa clasei mari MotoGP din Qatar va fi anulată din cauza epidemiei de coronavirus

  • Federaţia Internaţională de Motociclism a decis să anuleze cursa clasei mari MotoGP din Qatar, din cauza coronavirusului.
  • Aceasta s-ar putea desfăşura în Texas, la începutul lunii aprilie, potrivit motogp.com.
515 afișări
Imaginea articolului Cursa clasei mari MotoGP din Qatar va fi anulată din cauza epidemiei de coronavirus

Cursa clasei mari MotoGP din Qatar va fi anulată din cauza epidemiei de coronavirus

Noul sezon va avea 20 de etape, iar startul se va da în acest weekend, cu Marele Premiu al Qatarului. La competiţie vor lua parte doar clasele mici, Moto2 şi Moto3.

Echipele MotoGP, care urmau să vină din Europa, nu s-au mai putut deplasa în Qatar, în condiţiile în care acest stat a impus restricţii de călătorie pentru cei care vin din Italia.

Echipele din Moto2 şi Moto3 se aflau deja la Losail, aşadar vor putea lua startul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici