Patronul echipei Sepsi l-a lăudat pe arbitrul Iulian Călin în presa din Ungaria: A fost o decizie foarte utilă şi suntem fericiţi pentru asta

  • Patronul echipei Sepsi, Laszlo Dioszegi, l-a lăudat în presa din Ungaria pe arbitrul Iulian Călin, care a întrerupt partida Petrolul 52 - Sepsi, după scandările xenofobe ale suporterilor ploieşteni.
  • Decizia luată de central l-a surprins într-un mod plăcut pe patronul formaţiei din Liga 1, care l-a dat exemplu pe Iulian Călin în presa din Ungaria.
  • Echipa din Sfântu Gheorghe va întâlni duminică, 8 martie, în etapa a doua din play-out, pe Chindia Târgovişte, de la ora 17.30.
761 afișări
Imaginea articolului Patronul echipei Sepsi l-a lăudat pe arbitrul Iulian Călin în presa din Ungaria:  A fost o decizie foarte utilă şi suntem fericiţi pentru asta

Patronul echipei Sepsi l-a lăudat pe arbitrul Iulian Călin în presa din Ungaria: A fost o decizie foarte utilă şi suntem fericiţi pentru asta

Partida din sferturile de finală ale Cupei României, Petrolul 52 - Sepsi, încheiată 0-1, a fost întreruptă de arbitrul Iulian Călin, după scandările xenofove ale suporterilor ploieşteni.

CARTON: Laszlo Dioszegi, patron Sepsi, sursă: nemzetisport.hu

„În sfârşit, a existat atât de mult curaj la un arbitru, încât nu a tolerat xenofobia şi a oferit astfel un exemplu pentru alţii. A fost o decizie foarte utilă şi suntem fericiţi pentru asta, deoarece nu ar trebui să fie rasism pe terenul de fotbal. Cred că ar trebui să existe un moment zero şi apoi cluburile să stea de vorbă cu fanii lor”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi, potrivit nemzetisport.hu.

Sepsi, Dinamo, FCSB şi Poli Iaşi sunt echipele care s-au calificat în semifinalele Cupei României. Tragerea la sorţi va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Clasament play-out, după prima rundă:

1. Viitorul - 21 puncte
2. Sepsi - 18 p.
3. Dinamo - 17 p.
4. Hermannstadt - 16 p
5. Academica Clinceni - 14 p.
6. Chindia Târgovişte - 13 p.
7. Poli Iaşi - 12 p.
8. Voluntari - 11 p.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici