Iulian Mureşan a comentat decizia lui Bălgrădean: A fost corect, dar trebuia să-i anunţe pe cei de la FCSB

  • Iulian Mureşan, preşedintele echipei Hermannstadt, a vorbit despre decizia lui Cristian Bălgrădean de a pleca de la FCSB.
  • Oficialul sibienilor spune că portarul a greşit pentru că trebuia să îi anunţe pe cei de la club despre decizia de a semna cu CFR Cluj.
617 afișări
Imaginea articolului Iulian Mureşan a comentat decizia lui Bălgrădean: A fost corect, dar trebuia să-i anunţe pe cei de la FCSB

Iulian Mureşan despre decizia lui Bălgrădean: A fost corect, dar trebuia să-i anunţe pe cei de la FCSB

Preşedintele clubului Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a spus că se practică acest tip de înţelegeri şi că şi el a procedat aşa cu mai mulţi jucători.

„A fost corect totul până în momentul când trebuia să-i anunţe pe cei de la Steaua (n.r. - FCSB). Dacă un jucător intră în ultimele şase luni şi clubul la care este legitimat nu poate să-i propună prelungirea sau nu doreşte, atunci jucătorul poate să discute cu oricine. Nu e interzis. Şi noi am luat când am fost eu aşa, şi din ţară şi de afară”, a spus Iuliu Mureşan, potrivit digisport.ro.

Cristian Bălgrădean mai are şase luni de contract cu FCSB, care nu i-a propus prelungirea contractului. Becali a decis să îl dea afară din lot până la finalul sezonului. Gigi Becali a declarat că portarul Cristian Bălgrădean, de la FCSB, a semnat pe ascuns cu rivala la titlu, CFR Cluj.

Portarul de 31 de ani a mai jucat la echipe precum Minerul Lupeni, FC Braşov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova şi Concordia Chiajna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici