Cursa de Formula 1 de la Monte Carlo amânată în mod repetat din cauza ploii

  • Cursa de Formula 1 din principatul Monaco trebuia să ia startul duminică la ora 16.00.
  • Oficialii cursei au amânat de două ori startul, după care au retras de pe circuit monoposturile care se aflau în tururile de formare, în spatele safety car-ului.
165 afișări
Imaginea articolului Cursa de Formula 1 de la Monte Carlo amânată în mod repetat din cauza ploii

Cauza amânării este starea vremii, deoarece la ora startului ploua, iar în momentul ieşirii pe circuit o rupere de nori determinând directorul de cursă să instue stragul roşu.

De pe prima poziţie a grilei de start pleacă Charles Leclerc, de la Ferrari, urmat de colegul său, Carlos Sainz şi de cei doi piloţi de la Red Bull, Sergio Perez şi Max Verstappen.

Prognoza meteo de la faţa locului previziona ploaie pentru încă 60 de minute după ora oficială de start.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici