Minaur Baia Mare joacă finala EHF European Cup în faţa a 2.500 de suporteri

  • Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare joacă sâmbătă manşa decisivă a finalei EHF European Cup, pe teren propriu, în compania norvegienilor de la Nærbø Idrettslag, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.
  • Meciul se joacă cu casele închise, în faţa a peste 2.500 de suporteri.
1764 afișări
Imaginea articolului Minaur Baia Mare joacă finala EHF European Cup în faţa a 2.500 de suporteri

Sursa foto: Facebook / CS Minaur Baia Mare

Băimărenii au oportunitatea de a cuceri sâmbătă al treilea trofeu european din istoria primului club exclusiv de handbal din România.

Minaur Baia Mare cucerea două Cupe IHF, în 1985 şi 1988, prin generaţia de legendă condusă de pe bancă de reputatul tehnician Lascăr Pană.

Sâmbătă, handbaliştii antrenaţi de Alexandru Sabou joacă cu trofeul pe masă în compania echipei norvegiene Nærbø Idrettslag, care a câştigat turul disputat la Stavanger cu 29-25 (15-12).

Toate biletele puse în vânzare au fost epuizate deja cu o săptămână înaintea meciului de sâmbătă, băieţii de la Minaur urmând să aibă alături un public recunoscut pentru felul extraordinar în care îşi susţine echipa, unul considerat un foarte bun cunoscător al fenomenului handbalistic.

Minaur Baia Mare a reuşit ca în actualul sezon al Ligii Zimbrilor să devină vicecampioană naţională, urmând ca o eventuală câştigare a trofeului EHF European Cup să încununeze un sezon cu rezultate peste aşteptări.

Partida HC Minaur – Nærbø Idrettslag se va disputa sâmbătă, 28 mai, de la ora 16.00 şi va fi arbitrată de slovacii Andrej Budzak şi Michal Zahradnik.

Delegaţi din partea EHF vor fi Janko Pozeznik (Slovenia) şi Bozidar Jurkovic (Serbia).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici