CV 2004 Tomis Constanţa, campioana României la volei feminin a doua oară consecutiv

Echipa de volei feminin CV 2004 Tomis Constanta a devenit pentru a doua oară consecutiv campioana României, după victoria cu 3-0 la general împotriva formaţiei Ştiinţa Bacău.

328 afișări
Imaginea articolului CV 2004 Tomis Constanţa, campioana României la volei feminin a doua oară consecutiv

CV 2004 Tomis Constanţa, campioana României la volei feminin a doua oară consecutiv (Imagine: Sebastian Sascau/Arhiva Mediafax Foto)

Deşi lipsită de aportul uneia dintre titulare, bulgăroaica Tsvetelina Zarkova fiind convocată la lotul naţional, CV 2004 Tomis Constanţa a câştigat, marţi seară, şi cea de-a treia partidă din finala Diviziei A, scor 3-0 (25-15, 25-23, 25-19) după ce în precedentele două jocuri se impusese la Bacău cu 3-1 şi 3-2.

Medaliile de campioane au fost înmânate de Viorel Manole, secretarul general al FR Volei.

"Vreau să le mulţumesc acestor fete, ele sunt eroinele şi le sunt foarte recunoscător. Multumesc tuturor celor care au fost alături de echipă. Nu a fost doar lapte şi miere în acest sezon. A fost un campionat greu, am avut multe meciuri şi în cupele europene care au făcut ca întrecerea internă să fie şi mai dificilă pentru că s-au jucat multe partide într-un interval foarte scurt de timp. Este un titlu muncit şi suntem foarte fericiţi", a declarat antrenorul Darko Zakoc.

"Acest lucru înseamnă enorm de mult, este un vis împlinit, înseamnă o nouă participare în Liga Campionilor. Am făcut şi astăzi o partidă foarte bună şi echipa şi-a arătat adevărata ei valoare.
Este normal să fii cu lacrimi în ochi când echipa reuşeşte acest lcuru. Vom încerca să cucerim din nou şi Cupa României
", a declarat şi preşedintele clubului, Cristian Zgabercea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici