D. Munteanu: E normal la Steaua să se strige numele lui Lăcătuş

Antenorul echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă, după remiza cu FC Timişoara, scor 2-2, că este ceva normal ca la Steaua să se strige numele lui Lăcătuş.

17 afișări
Imaginea articolului D. Munteanu: E normal la Steaua să se strige numele lui Lăcătuş

D. Munteanu: E normal la Steaua să se strige numele lui Lăcătuş (Imagine: Mediafax Foto)

Munteanu nu simte o presiune în plus atunci când suporterii stelişti îi scandează numele fostului antrenor, Marius Lăcătuş.

"E ceva normal la Steaua să se strige numele lui Lăcătuş. El este de neegalat pentru ceea ce a făcut la Steaua ca jucător. Acest lucru nu este o povară pentru mine. Povara mea este să-mi pregătesc echipa cât mai bine", a menţionat Munteanu.

Tehnicianul Marius Lăcătuş şi-a dat demisia, la finalul lunii octombrie, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti, după înfrângerea, scor 3-5, din partida cu formaţia Olympique Lyon, din etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor.

Lăcătuş şi-a motivat decizia de a pleca de la conducerea tehnică a grupării din Bulevardul Ghencea din cauza ultimelor rezultate ale echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici