Dakar 2010 va avea loc în Chile şi în Argentina

Chile şi Argentina vor găzdui ediţia 2010 a Raliului Dakar, după ce ediţia precedentă a avut succes în America de Sud, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Guvernului chilian, Francisco Vidal.

98 afișări
Imaginea articolului Dakar 2010 va avea loc în Chile şi în Argentina

Dakar 2010 va avea loc în Chile şi în Argentina

"Raliul Dakar va avea loc în Chile şi în Argentina. Este un lucru bun pentru aceste ţări, deoarece, datorită cursei, milioane de oameni pot traversa lumea. Această decizie va fi oficializată într-o conferinţă de presă, luni, la Buenos Aires, şi marţi, la Santiago, unde se vor da publicităţii mai multe detalii", a declarat Vidal.

După 29 de ani în Africa, Raliul Dakar 2009, care a avut loc în perioada 3-17 ianuarie, s-a derulat în premieră pe continentul sud-american. Ediţia din 2008 fusese anulată, din motive de securitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici