Dan Alexa este noul antrenor al Astrei Giurgiu

Dan Alexa (39 de ani) a fost numit, joi, în funcţia de antrenor principal al Astrei Giurgiu. Formaţia din Liga I a anunţat că s-a despărţit de Costel Enache, iar fostul tehnician de la Dunărea Călăraşi a condus deja primul antrenament.

155 afișări
Imaginea articolului Dan Alexa este noul antrenor al Astrei Giurgiu

Dan Alexa este noul antrenor al Astrei Giurgiu

"Dan Alexa este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei noastre, acesta conducând alături de Costel Ilie, George Alexandru Neagu şi Ionuţ Bosneag antrenamentul programat pe stadionul Astra din Ploieşti.

Tot astăzi, clubul nostru s-a despărţit de Costel Enache, căruia îi mulţumim pentru întreaga activitate şi îi dorim mult succes în viitoarea sa carieră.
La şedinţa de pregătire au participat 24 de jucători.
Mult succes pe banca echipei noastre, Dan Alexa!", se arată în comunicatul emis de clubul giurgiuvean.

Dan Alexa a condus-o ultima oară pe Dunărea Călăraşi, timp de două sezoane. După promovarea în prima ligă, echipa celui poreclit "Chirurgul" a retrogradat în eşalonul secund.

În cariera sa, Alexa le-a mai pregătit pe Poli Timişoara, Rapid Bucureşti, Asa Tîrgu Mureş şi Concordia Chiajna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici