Dan Alexa s-a accidentat şi a părăsit antrenamentul naţionalei de marţi după 40 de minute

Fundaşul Dan Alexa a suferit o recidivă la o accidentare mai veche la muşchii inghinali de la piciorul drept şi a părăsit antrenamentul echipei naţionalei de marţi, de la Mogoşoaia, după aproximativ 40 de minute.

2 afișări

"Am vorbit cu doctorul Pompiliu Popescu şi mi-a spus că Alexa a suferit o recidivă la o accidentare mai veche la inghinali. Deocamdată, nu se poate da un verdict în ceea ce-l priveşte. Mai este nevoie ca doctorul să-l mai consulte pentru a şti exact care este situaţia lui", a declarat ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, pentru MEDIAFAX.

La antrenamentul naţionalei de marţi de la Mogoşoaia a asistat şi preşedintele FRF, Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici