Dan Petrescu a fost suspendat două etape, cazul Mihai Stoica a fost amânat

Preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, Daniel Marin Cernat, a declarat, vineri, că antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a fost suspendat două etape, deoarece a fost trimis în tribună la meciul cu Dinamo, în timp ce cazul preşedintelui Mihai Stoica a fost amânat.

2 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu a fost suspendat două etape, cazul Mihai Stoica a fost amânat

Dan Petrescu a fost suspendat două etape, cazul Mihai Stoica a fost amânat

"Domnul Mihai Stoica a depus o cerere de amânare motivând că este plecat din ţară şi am acceptat, următorul termen fiind pentru luni, 5 noiembrie, la ora 14.00. Şi domnul Dan Petrescu a făcut cerere de amânare, nedovedită, spunând că are unele probleme familiale. Delegatul Unirii Urziceni l-a sunat în timpul şedinţei, însă acesta a spus că se află la spital împreună cu tatăl său care are unele probleme medicale. În aceste condiţii am decis să judecăm acum doar eliminarea dânsului pentru proteste şi l-am sancţionat cu două etape de suspendare şi 140 de lei amendă. Restul abaterilor dânsului, precum încercarea de retragere a echipei de pe teren, incitarea publicului şi altele au fost amânate pentru luni la aceeaşi oră", a spus Cernat.

Preşedintele clubului Unirea, Mihai Stoica, a fost trimis în tribună pentru proteste la meciul contra echipei Dinamo, scor 0-0, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I. Acesta a traversat terenul pentru a ajunge la vestiare, în tot acest timp înjurând şi întrebându-l pe portarul dinamovist Bogdan Lobonţ: "Ce-a fost, mă? Ce-a fost?". Când s-a apropiat de marginea terenului, Stoica a ridicat privirea spre tribuna oficială unde l-a observat pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, pe care l-a înjurat. Meciul a fost întrerupt patru minute în urma acestor incidente, arbitrul reluând întâlnirea abia după ce Mihai Stoica a părăsit suprafaţa de joc.

Comisia de Disciplină a mai decis suspendarea pentru trei etape şi amendarea cu 3.000 de lei a jucătorului echipei Unirea, Ricardo Gomes, după ce l-a faultat pe mijlocaşul dinamovist Gabriel Boştină.

Portarul echipei Gloria Bistriţa, Ciprian Tătăruşanu a fost suspendat trei etape şi amendat cu 2.000 de lei, deoarece în minutul 50 al partidei cu Gloria Buzău, din cadrul etapei a XII-a a Ligii I, i-a provocat o ruptură de ligamente încrucişate şi colaterale, de menisc şi de cartilaj mijlocaşului Răzvan Ochiroşii.

Fotbalistul formaţiei Universitatea Craiova, Ştefan Bărboianu, a primit două etape de suspendare şi o amendă de 2.500 de lei, pentru eliminarea din partida cu Poli Ştiinţa Timişoara, în timp ce jucătorul echipei Poli Iaşi, Adrian Ilie, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi o amendă de 600 de lei pentru cumul de cartonaşe galbene la meciul cu FC Vaslui.

Antrenorul secund al echipei Rapid, Marian Rada, a primit avertisment pentru conflictul verbal avut cu tehnicianul formaţiei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, la meciul dintre cele două grupări din cadrul etapei a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici