Dan Petrescu a semnat un contract pe cinci ani cu Kuban Krasnodar

Antrenorul Dan Petrescu a fost prezentat oficial, marţi seară, la Krasnodar, după ce a semnat un contract pe 5 ani cu gruparea FC Kuban din liga a doua rusă, informează site-ul oficial al grupării din Rusia.

45 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu a semnat un contract pe cinci ani cu Kuban Krasnodar

Dan Petrescu a semnat un contract pe cinci ani cu Kuban Krasnodar (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am avut mai multe opțiuni de a-mi continua cariera, cea de la Kuban a fost cea mai interesantă şi de luat în seamă. Orașul, atât de pasionat de fotbal, suporterii care-și susțin în număr mare favoriții, pur și simplu merită să aibă o echipă de nivel înalt. Știu cât de mult e iubit fotbalul în această zonă", au fost primele cuvinte ale lui Dan Petrescu după instalare.

La conferinţa de presă a fost prezent şi preşedintele grupării ruse, guvernatorul regiunii Krasnodar, Alexander Tkacev.

Dan Petrescu va conduce primul antrenament în 10 ianuarie 2010, atunci când este programată reunirea lotului.

"La Kuban va antrena agentul Mulder", a titrat Komsomolskaia Pravda, ediția de Krasnodar. "Istoria sosirii lui Petrescu la Krasnodar e mai abruptă decât celebrul serial Dosarele X. Zvonuri ale sosirii sale au apărut de ceva vreme, stând în aer ca un OZN. Obiectul a strălucit, a atras atenţia, apoi proiectoarele s-au dus spre Dinamo Moscova. Misteriosul obiect zburător cu marcă de România a aterizat până la urmă la Kuban. Coincidență, încă o potrivire cu Dosarele X: Petrescu seamănă ca două picături de apă cu agentul Mulder, jucat în serial de actorul David Duchovny. Având în vedere că eroul filmului, în ciuda tuturor dificultăților, mergea până la capăt pentru a afla adevărul, această paralelă este mai mult decât binevenită", a scris KP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici