Dan Petrescu: Am pierdut două puncte după care vom plânge

Antrenorul Dan Petrescu a declarat, duminică seară, că echipa Unirea Urziceni a pierdut două puncte după care va plânge, în meciul cu FC Argeş, scor 0-0, din etapa a XIX-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Am pierdut două puncte după care vom plânge

Dan Petrescu: Am pierdut două puncte după care vom plânge (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă la începutul meciului eram mulţumit şi cu un rezultat de egalitate, acum spun că am pierdut două puncte mari după care vom plânge... Am dominat în prima repriză, apoi în cea de-a doua Argeşul a avut o perioadă foarte bună, după care am dominat din nou, şi nu-mi dau seama cum n-am câştigat acest meci", a declarat Petrescu.

"Nu l-am lăsat pe Tameş să facă jocul echipei antrenate de Ionuţ Badea căruia îi prevăd un mare viitor în această meserie. Felicit echipa FC Argeş pentru că a rămas neînvinsă pe teren propriu", a mai spus antrenorul echipei Unirea Urziceni.

Dan Petrescu a menţionat că penaltiul ratat de Pablo Brandan ar fi trebuit executat de Dănălache sau Pădureţu: "În repriza a doua am vrut să scot echipa de pe teren pentru a le spune jucătorilor o tactică mai bună de urmat. Penaltyul trebuia executat de Dănălache sau Pădureţu, dar ei nu mai erau în teren, şi cine a luat primul mingea, a executat. Ratarea îl va marca psihic, dar noi îl vom ajuta să treacă mai repede peste asta".

Citeşte şi:

FC Argeş - Unirea Urziceni, scor 0-0, în Liga I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici