Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Dacă nu amânăm un meci, zero şanse cu Celtic

Dan Petrescu a declarat, duminică, după remiza dintre CFR Cluj şi FC Hermannstadt, scor 1-1, că este foarte dificil ca echipa din Gruia să învingă Celtic, în condiţiile în care timpul de pregătire a partidei este foarte redus, din cauza meciurilor din Liga 1.

143 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Dacă nu amânăm un meci, zero şanse cu Celtic

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Dacă nu amânăm un meci, zero şanse cu Celtic

”Lotul e foarte mic, dacă şi la meciurile cu Sepsi şi cu Botoşani ne accidentăm nu mai are cine să joace. Eu nu înţeleg programul acesta şi e foarte important să reuşim să amânăm unul dintre aceste două meciuri. Dacă nu amânăm, zero şanse cu Celtic. Dacă vrem să apărăm România, ar trebui să înţeleagă, pentru că toate ţările au făcut asta. Avem cel mai slab lot din Europa ca număr. Erau 19, am rămas cu 16. Pe noi ne-au penalizat foarte mult cupele europene. Eram cu 10 puncte în plus cel puţin dacă nu aveam cupele europene”, a declarat Dan Petrescu, după remiza cu FC Hermannstadt, la Telekom Sport.

”Problemele ni le-am făcut şi noi şi din păcate se vede că jucăm la trei zile. Boli, asta e cea mai mare pierdere. L-am pierdut pe Boli şi nu cred că va mai juca până la finalul sezonului. Îi avem pe Boli, Aurelio şi Rondon care nu pot juca cu Celtic. Dacă era 0-0 nu eram supărat deloc, poate doar pentru accidentarea lui Boli. La mine dacă e 0-0 înseamnă că nu am făcut greşeli”, a mai spus tehnicianul clujenilor.

În clasamentul Ligii 1, CFR Cluj este lider, cu un total de 35 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici