Dan Petrescu: Aş vrea să jucăm şi returul cu Hamburg tot în deplasare

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, vineri, la sosirea din Germania, că şi-ar dori să ca formaţia sa să dispute returul cu SV Hamburg tot în deplasare, având în vedere evoluţia bună a jucătorilor săi.

13 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Aş vrea să jucăm şi returul cu Hamburg tot în deplasare

Dan Petrescu: Aş vrea să jucăm şi returul cu Hamburg tot în deplasare (Imagine: Mediafax Foto)

"După cum s-a jucat, sincer aş vrea să joc returul tot la ei. Pentru că jucătorilor mei chiar le place să joace pe un stadion aşa de mare. Singurul lor defect e că sunt români şi poate că nu se cunosc toţi. E un rezultat mare acest 0-0 dacă ne vom califica. Dacă nu, rămâne un rezultat normal. Înainte de meci nu mă aşteptam la acest scor, dar după cum s-a jucat au avut noroc. Înainte de meci eram fericit cu 0-0, însă după ce s-a întâmplat sunt puţin trist că n-am câştigat şi nu am marcat. Nici nu văd rostul acestui rezultat dacă nu ne calificăm", a spus tehnicianul.

Dan Petrescu susţine că formaţia germană este în continuare favorită la calificarea în grupele Cupei UEFA, în ciuda rezultatului de egalitate, 0-0, obţinut, joi, la Hamburg. "Nu pornim noi cu prima şansă, în niciun caz. Ei sunt favoriţi, aveau 17 jucători internaţionali, 11 în teren şi şase pe bancă. Nici nu ştiam cum e posibil ca jucătorii mei să fie mai buni ca ai lor. Numai pe Tevez care a venit la ei, au dat 14 milioane pe el. Deci e clar că au fost favoriţi şi rămân favoriţi. Cu antrenorul lor am vorbit şi înainte şi după meci. Mi-a zis că se aşteptau să fie greu, dar nici chiar aşa. Acum îşi vor lua şi ei măsuri pentru meciul retur, pentru că jucătorii lui erau siguri de calificare înainte de meci", a precizat Petrescu.

Tehnicianul a adăugat că îşi doreşte ca patru echipe româneşti să se calfice în grupele Cupei UEFA. "Rapid, Steaua şi Dinamo au pierdut, iar CFR, Vaslui şi Unirea au luat puncte, dar sper ca în retur să ia toate puncte şi să se califice patru din cinci", a menţionat antrenorul.

Delegaţia echipei Unirea Urziceni s-a întors, vineri după-amiază, la Bucureşti din Germania, acolo unde a disputat partida cu SV Hamburg, scor 0-0, contând pentru prima manşă a turului I al Cupei UEFA. Partida retur este programată în 2 octombrie, la Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici