Dan Petrescu: Credeam că băieţii mei vor juca astăzi ca la Hamburg

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, vineri, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu CFR Cluj, că este foarte supărat deoarece se aştepta la mai mult de la elevii săi şi credea că aceştia vor evolua cum au făcut-o în Cupa UEFA.

7 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Credeam că băieţii mei vor juca astăzi ca la Hamburg

Dan Petrescu: Credeam că băieţii mei vor juca astăzi ca la Hamburg

"Credeam că băieţii mei vor juca astăzi ca la Hamburg, dar sunt foarte supărat! Mă aşteptam la mai mult de la ei, în faţa echipei care este, de departe, cea mai bună din România. Am dominat în primele 30 de minute, dar CFR a început mai bine repriza a doua şi reuşit să înscrie. Am luat gol pe o greşeală personală, Kone a preluat nepermis de liber în careu. Apoi am încercat şi noi ceva, am avut şi o lovitură liberă de care am fost dezămagit. Nu am fost lucizi. Era posibil să câştigăm azi sau să reuşim măcar un egal. Am zis înaintea partidei că vom vedea din ce pastă suntem făcuţi. Până acum, suntem moi. Am pierdut patru meciuri, sunt prea multe! Anul trecut, în tur, am pierdut doar două. Felicit echipa CFR şi sper să obţină un rezultat la fel de bun şi marţi, în Liga Campionilor, deşi va avea viaţă grea cu Bordeaux. Sper ca formaţia clujeană să sărbătorească împreună cu Chelsea calificarea în optimi, la ultimul meci din grupă, cel direct, de la Londra, unde voi fi şi eu prezent", a spus Petrescu.

Tehnicianul formaţiei din Urziceni a comentat şi situaţia din partea superioară a clasamentului. "După clasament, Dinamo merită să fie pe primul loc, dar după joc cred că ordinea normală este CFR Cluj, Dinamo, Steaua, Timişoara. Timişoara are şi acele puncte luate, dar nu ştiu dacă va avea forţa să ţină pasul în retur", a precizat Dan Petrescu.

Întrebat dacă i-ar plăcea să antreneze la Cluj, Petrescu a spus că îi este greu să răspundă la o asemenea întrebare.

CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, formaţia Unirea Urziceni, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici